Objavljen tender za konsultanta za naftu

Bez autora
Jun 23 2011

Ministarstvo ekonomije objavilo je tender za izbor konsultatna za sprovodenje tenderskog postupka za istraživanje i proizvodnju ugljovodonika (nafte i gasa) u podmorju Crne Gore. Prethodni tender je poništen jer nijedna od pet firmi nije zadovoljavala kriterijume, odnosno nije imala reference da su se ranije bavile sličnim projektima. Pravo učešća imaju pravna i fizička lica koja posjeduju iskustvo i kvalifikacije u skladu sa javnim pozivom i tenderskom dokumentacijom. Rok za dostavljanje ponuda je 22. jul. Tender za dodjelu koncesija za istraživanje i proizvodnju nafte i gasa u crnogorskom podmorju biće objavljen do kraja godine.

Objavljen tender za konsultanta za naftuMinistarstvo ekonomije objavilo je tender za izbor konsultatna za sprovodenje tenderskog postupka za istraživanje i proizvodnju ugljovodonika (nafte i gasa) u podmorju Crne Gore.

Prethodni tender je poništen jer nijedna od pet firmi nije zadovoljavala kriterijume, odnosno nije imala reference da su se ranije bavile sličnim projektima.

Pravo učešća imaju pravna i fizička lica koja posjeduju iskustvo i kvalifikacije u skladu sa javnim pozivom i tenderskom dokumentacijom. Rok za dostavljanje ponuda je 22. jul.

Kako je nedavo najavljeno iz Ministarstva ekonomije, tender za dodjelu koncesija za istraživanje i proizvodnju nafte i gasa u crnogorskom podmorju biće objavljen do kraja godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik